Bricsnet
Image default
Management

Het Shiftbase online administratieprogramma wordt in veel branches gebruikt.

We noemen recreatie, transport en productie. Aanvullend hotel, Retail en horeca. En laten we facilitaire dienstverlening, beveiliging, zorg en welzijn niet vergeten. Ben jij in een van deze werkvelden actief? Wil je een sneller en soepeler verlopend systeem voor personeelsplanning? Heb je behoefte aan een overzichtelijk programma voor urenregistratie personeel? Wij bevelen Shiftbase van harte aan!

Bij Shiftbase werk je in the cloud. Een groot voordeel, want je kunt overal en altijd inloggen. Dit vergroot de flexibiliteit enorm. Aangezien je met persoonlijke gegevens werkt, is het belangrijk dat je daar zorgvuldig mee omgaat. Bij Shiftbase zit dat wel goed. Alles wat je in het programma invoert, is beschermd tegen toegang door onbevoegden én tegen dataverlies. Het pakket voldoet aan de ISO 27001:2017 standaard, een wereldwijd erkende informatiebeveiligingsnorm. De norm heeft zowel betrekking op de software zelf als op de bedrijfsvoering van de ontwikkelaar ervan: DifferentLab B.V. De medewerkers weten precies wat ze doen en hoe ze dat moeten doen.

De dragende krachten achter Shiftbase zijn Jurrien Strobel en Kars Frijters. Het pakket wordt sinds 2011 aangeboden. De versie van nu is niet meer te vergelijken met de eerste variant. Het programma wordt voortdurend aangepast aan nieuwe trends en ontwikkelingen. De webbased diensten worden steeds vernuftiger en gebruiksvriendelijker. Ervaringen en tips van gebruikers zijn hierbij toonaangevend. Binnen Shiftbase kun je roosters maken, uren registreren en vakantieplanningen bijhouden. De eerste twee weken zijn vrijblijvend en kosteloos. Als er geen match is, kun je immers beter investeren in iets anders. Het grote verschil met andere pakketten is dat het zo multifunctioneel is. We noemden eerder al de sectoren waarbinnen het gebruikt wordt. De vele onderdelen, tools en sjablonen zijn aanpasbaar. Je kunt van Shiftbase dus echt een persoonlijk programma maken dat helemaal is toegespitst op jouw specifieke manier van werken.

Wil je je aanmelden voor het proefpakket? Heb je een praktische, technische of juist algemene vraag? Het Shiftbase-team zit voor je klaar! Je kunt een afspraak maken via het  online contactformulier. Een mail sturen of bellen kan ook: info@shiftbase.com, +31 23 711 40 54.

https://www.shiftbase.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Keeping koppeling met twinfield voor facturatie