Keeping koppeling met twinfield voor facturatie

Bricsnet

Wat is het twinfield systeem?

Twinfield is net als Keeping een systeem met boekhouding en facturatie erin verwerkt. Twinfield kenmerkt zichzelf als software die boekhouden voor bedrijven easy maakt.  Twinfield is geschikt voor zowel kleinere als grotere ondernemingen en bevat veel verschillende functies. De urenregistratie twinfield zorgt ervoor dat je nauwkeurige urenregistratie kan inzetten voor je facturatie en administartie systeem. De software van Twinfield is erop gefocust om jouw ervaring met boekhouding en facturatie te ondersteunen zodat je makkelijker je administratie en facturatie kan voeren.

Meer uit je urenregistratie halen doe je door Keeping te koppelen met Twinfield voor gemakkelijke facturatie. Zo kan je inspanningen en opbrengsten overzichtelijk bijhouden. Dit maakt je facturatie en je urenregistratie gemakkelijker.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping PLUS abbonement nodig. Daarnaast is ook een apart Twinfield-account vereist. Een benodigd Twinfield-abonnement is niet inbegrepen.

Registratie van Keeping gebruiken voor uren

Het factureren van je uren naar de opdrachtgevers is vaak nauwkeurig werk. Bepaalde uren kan je niet factureren, en andere uren wil je met de juiste kenmerken factureren of linken aan een bepaald project. Hiervoor hebben we de koppeling tussen Twinfield en Keeping mogelijk gemaakt. Elke taak of periode die je bijhoudt in Keeping kun je gebruiken als basis voor factuurregels binnen je facturatie bij twinfield. Zo krijg je exacte overzichten van uren gesplitst op verschillende taken of projecten binnen je factuur. Dit helpt je bij het gemakkelijk en snel factureren van je gewerkte uren in een paar klikken. Het versturen en beheren van je facturen kan je uiteraard gewoon verder verzorgen zoals je dat gewend bent in Twinfield.

Keeping en Twinfield koppeling

Op dit moment biedt Twinfield ontwikkelaars nog niet de mogelijkheid koppelingen te schrijven voor de morderne facturen. Dit is enkel mogelijk vanuit de twinfield betaalde omgeving.

Let op! Zorg je ervoor dat een BTW-code beschikbaar is voor verkoopfacturen binnen twinfield. Tevens verwacht Keeping een Twinfield-factuurtype met de uren code, voor facturen exclusief BTW. Zowel de BTW-code als het factuurtype zijn uiteraard aanwezig in Twinfield-administratiessytstemen

Winstberekenen van de inspanning

Elke factuur die gemaakt of geassocieerd wordt met Keeping-uren app zorgt ervoor dat de opbrengst van de factuur automatisch verschijnt in je Keeping-rapporten. Dit maakt het gemakkelijker voor jou om direct uren, opbrengsten en de verhoudingen daarvan te beoordelen. Dit helpt je bij het beoordelen van een project of bijvoorbeeld bij het beoordelen van de verhouding tussen directe en indirecte uren.

Related posts