Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Zo pas je je e-liquid aan je wensen aan

Naast dat er talloze smaken zijn voor je e-sigaret, zijn er nog een aantal dingen die invloed hebben op je rookervaring. Dit zijn drie dingen waar je op kunt letten om je rookervaring te veranderen.

Nicotine salts

Nicotine salts worden gebruikt om een zachter keelgevoel te creëren. In nicotine salt wordt de originele vorm van nicotine gebruikt, zoals je die van tabak kent. Nicotine salt zijn vooral populair bij lichte rokers.

PG en VG

Propyleen glycol, geeft een sterker keelgevoel af. Vegetable glycerine zorgt juist voor een zachter keelgevoel. Om een traditionele sigaret na te bootsen, kun je het beste kiezen voor een verhouding van 50:50. Dit is een relatief hoge PG. Combineer dit met een zwakkere batterij, zodat je met dezelfde kracht moet inhaleren als een normale sigaret.

MTL en DTL

Deze twee afkortingen geven aan hoe je je damp kunt inhaleren. MTL is een afkorting voor mouth-to-lung en DTL staat voor direct-to-long. De namen zeggen het eigenlijk al, bij MTL inhaleer je de damp eerst naar je mond en vervolgens haal je de damp door naar je longen. Bij DTL gaat de damp direct naar je longen. De meeste mensen zullen voor MTL gaan, maar als je ervaren roker bent, kun je ook kiezen voor DTL. Bij de DTL techniek verbruik je wel meer e-liquid dan met de MTL manier.

Nicotinegehalte

E-liquids zijn beschikbaar met verschillende nicotinegehalten. Er mag maximaal 20 mg in zitten, per 100 ml. Dit loopt af tot 0 mg per 100 ml. Hierdoor is afbouwen van nicotine een handige tool om te stoppen met roken.

E-liquid kopen

Als je bedacht hebt, wat je belangrijk vindt in je e-liquid, kun je hier een aroma aan toevoegen. Dit is de smaak die in de e-liquid zit. Op https://www.aromaworld.nl/nl/ vind je een oneindig assortiment aan e-liquids en kun je ook vragen stellen als je niet weet wat je precies zoekt.

https://www.aromaworld.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Een visgraat vloer van PVC voor een karakteristiek interieur

Hoe ver kunt u fietsen met een elektrische fiets?

Zelf verpakkingen maken? Dit zijn de gevolgen!