Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Toffe huisnummers en naamplaten bij de Naamborden Specialist

Een acrylaat naambordjevan de Naamborden Specialist kunnen we zeker aanraden. Deze kunststof plaatjes zien er hip uit. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en blijven jarenlang mooi. Er is niet één model; de variatie qua maat, vormgeving, kleur en lettertype is groot. Een acrylaat bord in combinatie met een ander materiaal, zoals rvs, is ook een optie. Acrylaat is sterk en kan prima tegen het soms onstuimige Nederlandse weer. Dus laat die storm, hagelbui, stortregen, vrieskou en zomerse hitte maar komen!

Populaire categorieën bij de Naamborden Specialist zijn onder meerairbrushed naambordjes, gravoglas platen en goedkope kunststof naambordjes. Die laatste serie lichten we toe. Goedkoop zegt in dit verband absoluut niets over de kwaliteit. Misschien zou ‘betaalbare naamborden’ of ‘portemonnee-vriendelijke naamplaten’ een betere benaming zijn. De prijs gaat van € 8,45 tot € 39,95. Dit zijn actuele prijzen tijdens het schrijven van dit artikel, dus check voor de zekerheid nog een keer www. denaambordenspecialist.nl. De naamborden verschillen van kleur. Er zitten onder meer blauwe, witte, groene en bordeaux plaatjes tussen. Sommige hebben sierlijke randen, andere zijn strak en rechthoekig.

Ook voor losse huisnummers zit je bij de Naambordenspecialist goed

Losse huisnummers? Jazeker, die verkoopt de Naamborden Specialist! Emaille, emaille look, leisteen, kunststof, natuursteen, staal, hout, messing, rvs en cottage zijn de hoofdgroepen. Een stalen huisnummer heeft een klassiek, nostalgisch tintje. Het zijn authentieke bordjes in de cottage stijl. Het staal wordt in een mal gegoten en krijgt zo de mooie vorm. Het cijfer wordt op de plaat geverfd. Daar komt vakmanschap bij kijken! De borden zijn leverbaar in donkerblauw, donkergroen en zwart. De standaardkleur van het huisnummer is wit. Heb jij de voorkeur voor een bepaald lettertype? Lucida Calligra? Palatino-Thin? Een ander font? Geef het door aan de Naamborden Specialist en het huisnummerbord komt er precies zo uit te zien als jij voor ogen hebt.

Tot slot zetten we de betalingsmogelijkheden bij de Naamborden Specialist voor je op een rij.
In Nederland: iDeal.
In België: Bancontact, Belfius Direct Net of KBC/CBC.
Binnen Europa: Sofort Banking.
Wereldwijd: PayPal of overboeking op rekeningnummer NL18KNAB0254997449 (naam ontvanger is DeNaambordenSpecalist.nl en vergeet niet het ordernummer erbij te vermelden).

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/