Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Online vind je snel een mooie, nieuwe naamplaat bij de Naambordensite

Wil jij bij de voordeur een houten naambordjeophangen? Bij denaambordensite.nl vind je eindeloos veel houten naamplaten. Het is verstandig eerst te bepalen welk model je het leukst vindt. Sommige mensen vinden een teakhouten plaat helemaal te gek, anderen hebben een voorkeur voor een boomschors. Aanvullend kun je kiezen voor een bamboe naambord, een gegraveerd houten naamplaatje, een met de hand beschilderd bord, een houten bord inclusief afbeelding, een cottage plaat, een naamplaat van licht eikenhout, een scheepsplank, een uithangbord van hout of een houtlook naambord.

Hoe gaat het bestellen van een naambord in zijn werk?

Een naambord bestellen gaat bij denaambordensite.nl snel en eenvoudig. Je klikt op de foto van het bord dat je uitgekozen hebt. Vervolgens geef je een aantal voorkeuren aan. Denk aan het lettertype, de kleur van plaat en tekst en de uitlijning. Speciale wensen vul je in bij ‘opmerking’ (het allerlaatste invulveld). Aangezien het bij denaambordensite.nl om maatwerkproducten gaat (ieder bord is uniek dankzij de naam, het huisnummer en de voorkeuren wat betreft kleur, model, maat et cetera), geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen niet. Voor het onderweg beschadigd raken en voor spelfouten door de medewerkers van denaambordensite.nl geldt garantie.

De levertijd verschilt per bord. Hierbij een indicatie.

–        messing, aluminium, rvs, perspex, gravo, gravoglas en leisteen: 2 – 5 werkdagen
–        beletterde uithangborden, natuursteen: 3 – 5 werkdagen
–        glazen naamborden: 10 werkdagen
–        laser-gesneden borden, aluminium geperst huisnummerplaten: 3 weken
–        handgeschilderde borden: 8 weken
–        emaille naamplaten: 4 tot 5 weken
–        nostalgische naamborden 8 tot 10 weken
–        cottage naamborden en huisnummers: 6 weken
–        verlichte naamborden: 5 tot 10 werkdagen

Tijdens vakantieperiodes (kerst, oud en nieuw, zomervakantie) kunnen afwijkende levertijden gelden. Wil je precies weten waar je aan toe bent, neem dan contact op met de klantenservice van denaambordensite.nl.

Betalen kan bij denaambordensite.nl op meerdere manieren. iDeal, PayPal, Bancontact, Belfius en Sofort Banking Overmaken worden veel gebruikt.

Nog een tip tot slot. Denaambordensite.nl geeft ook cadeaubonnen uit. Het minimumbedrag is € 10,00. Een maximum bedrag is er niet. Een cadeaubon is 3 jaar geldig.

https://www.denaambordensite.nl/