Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Gemakkelijk parkeren op het vliegveld

Parkeren bij het vliegveld is een betrouwbare en veilige manier om je auto achter te laten als je op reis gaat. Veel van de bedrijven die parkeren bij het vliegveld Eindhoven (bijvoorbeeld) aanbieden hebben scherpe aanbiedingen en allerlei extra’s zoals long-term parking, shuttle service, autowasstraat en no veel meer. De parkeerplekken worden 24 uur per dag in de gaten gehouden en liggen niet al te ver van het vliegveld vandaan.

Parkeer diensten

Als je er voor kiest om te parkeren bij het vliegveld zijn er veel bedrijven waar je uit kunt kiezen. Met Park & Ride kun je je auto achterlaten en word je met een shuttlebus direct naar de terminal gebracht. Als je weer van je reis terugkeert, kun je weer met dezelfde shuttlebus naar de parkeerplek waar je auto op je staat te wachten. Je kunt op upgraden naar Premium, waarbij je auto naar de terminal gebracht wordt zodra je geland bent. Meet & Greet is voor veel mensen de ultieme parkeerservice, waarbij een chauffeur je heen en weer brengt. Iemand neemt je auto mee naar de parkeerplaats waar het voor de reisduur geparkeerd wordt. Nadat je weer bent teruggevlogen staat de auto buiten de terminal op je te wachten.

 

Shopper kortingen

Er zijn een hoop manieren om geld op deze service te besparen. Je kunt lid worden van het Web Loyalty Program en kortingen ontvangen voor toekomstig gebruik van de dienst met daarnaast nog de bonus dat je kortingen ontvangt bij bij 700 online verkopers. Lidmaatschap heeft ook het voordeel dat je garantie krijgt alsmede prijsgaranties.

 

My Time Rewards

Dit bonusprogramma bied je nog meer voordelen tijdens het kiezen van een parkeerservice van je gading. Leden ontvangen grote kortingen bij veel outdoor en vrijetijdsactiviteiten en accommodaties in het hele Verenigd Koninkrijk. Pak kortingen op verblijven in hotels, amusementsparken, dierentuinen, kastelen en nog veel meer en profiteer daarnaast ook van een toegevoegde reisverzekering.

Couponcode

Pak je voordeel op nog meer online kortingen door de couponcode te gebruiken, die te vinden is op de vergelijkingswebsite. Couponcodes, cashback, kortingen en deals kun je allemaal vinden op eComparison voor veel verschillende bedrijven en merken. Bezoek de site, vind de service in de zoekbalk en dan krijg je toegang tot de couponcode, waardoor je nog meer geld bespaart met betrouwbare en praktische parkeerdiensten.

 

 

 

 

 

 

https://eazzypark.nl

Gerelateerde artikelen

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen

Altijd een geschikte opslagruimte in Rotterdam

Hoe moet je krachtstroom aansluiten op de meterkast?