Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Excel jaarrekening naar SBR

Het verwerken van een jaarrekening koste vroeger veel tijd en er waren ook meer mensen nodig om het werk te doen. Het duurde ook lang voordat de jaarrekening aankwam want het ging allemaal via de post. Nu is dit allemaal veranderd omdat het online word verstuurd over het internet en hiervoor word gebruik gemaakt van jaarrekening Excel SBR.

SBR

Je kunt natuurlijk niet zomaar gevoelige informatie over internet sturen. Het kan onderschept worden en dus ingezien worden door een derde. Het delen van financiële informatie moet veilig kunnen over internet en daarom heeft het zo lang op zich laten wachten. Nu is het mogelijk om een jaarrekening veilig over het internet te delen dankzij SBR. Het gebruik van jaarrekening Excel SBR komt dan ook steeds vaker voor.

In SBR verzenden

De meeste bedrijven maken de jaarrekening in Excel maar het kan niet zo over het internet verstuurd worden. Het moet eerst in SBR worden omgezet en hiervoor maken bedrijven gebruik van jaarrekening Excel SBR. Het is namelijk mogelijk om door gebruik te maken van jaarrekening Excel SBR de bestanden om te zetten. Zo kunnen bestanden van Excel worden omgezet naar SBR dankzij de jaarrekening Excel SBR software.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je balanceren op een hoverboard?

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen

De laatste goudprijzen