Bricsnet
Image default
Zorg

Bij Salland kunt u zich collectief verzekeren

Ziektekostenverzekeraar Salland biedt een aantrekkelijke collectiviteit zorgverzekering. Het komt erop neer dat met veel verenigingen en organisaties in de Salland regio afspraken zijn gemaakt, zodat leden en aangeslotenen korting krijgen op de te betalen premie. Maar er is meer. De collectieve verzekering van Salland heeft een landelijke dekking wat zorgaanbieders betreft en biedt fysiovergoeding. Speciaal voor de nieuwkomers: u krijgt een maand gratis toegang tot fitchannel.com en u mag met 25% korting shoppen op sportdirect.com. 

Tandartsverzekering

Als u ieder jaar wel een gaatje heeft of iets anders aan uw gebit, adviseren we een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Bij Salland heeft u de keuze uit meerdere pakketten. In zijn algemeenheid zijn dit de voordelen van de Salland tandartsverzekering:

de pakketten zijn los af te sluiten naast de basisverzekering;

met uitzondering van cosmetische mondzorg (bleken en facings) worden alle erkende behandelingen waarvoor geen medische tandheelkundige noodzaak bestaat vergoed;

  • een groot deel van de techniekkosten komt in aanmerking voor vergoeding;
  • de periodieke controle-bezoekjes aan de tandarts worden volledig vergoed;
  • overige behandelingen worden tot 75% vergoed tot een maximum bedrag;
  • de beugel van uw kind wordt vergoed.

Overstappen?

Voor veel mensen is het ieder jaar weer een belangrijke vraag: wel of niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Om u daarbij te helpen zijn er meerdere onafhankelijke vergelijkingssites. We noemen zorgkiezer.nl, independer.nl, poliswijzer.nl, vergelijkdezorgverzekeringen.nl en overstappen.nl. Op independer.nl lezen we over Salland onder meer het volgende:

“ Ik vind Salland een prettige zorgverzekeraar met een best uitgebreide alternatieve geneeswijzen-vergoeding ( gedeeltelijke vergoeding) (…) “

“ (…) Onverwachts veel zorg moeten hebben dit jaar en gelukkig is daar veel van vergoed, dus prijs – kwaliteit is goed.”

“Telefonisch snel en deskundig geholpen”

In totaal stonden er op independer.nl – op het moment dat wij de site bezochten – 4092 reviews over Salland. Die mensen gaven een gemiddeld cijfer van 7,9 en voor de klantenservice zelfs een 8,7. 75% van de mensen beveelt Salland aan. In tijden van hoge premies en druk op de zorg zijn dit indrukwekkend mooie beoordelingen!

https://www.salland.nl/