Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen

Waarom moeilijk als het makkelijk kan? 

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen. Door het kunststof materiaal blijven de kozijnen jarenlang in de best mogelijke staat, de kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk en geven uw interieur een stijlvolle uitstraling. U kunt hierdoor aardig wat geld en tijd besparen! Door een breed scala aan uitvoeringen is er ook voor uw woning of appartement een oplossing op maat. Kies bijvoorbeeld voor kozijnen met een houtlook. Ideaal als u bijvoorbeeld een ouder en monumentaal pand heeft. 

Beleef 50 jaar lang plezier aan kunststof kozijnen 

Kunststof kozijnen zijn niet alleen erg onderhoudsvriendelijk, in tegenstelling tot houten kozijnen gaan de kozijnen ook vele malen langer mee. Tot 50 jaar in veel gevallen! Ook is het materiaal vele malen brandveiliger en door te kiezen voor kozijnen met dubbel glas wordt uw huis ook nog vele malen beter geïsoleerd. En dat ziet u direct terug in de energiekosten. 

Kozijnen van kunststof in een breed scala aan RAL-kleuren 

Denkt u aan kozijnen van kunststof, dan denkt u aan veel gevallen aan de klassieke variant in het wit. Maar wist u dat er ook een breed scala aan RAL-kleuren mogelijk is? Denk hierbij aan monumentenblauw, crème, gebroken wit en grachtengroen. Zo weet u zeker dat er ook voor uw interieur voldoende keuze is. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die er zijn? In dat geval kunt u op afspraak altijd langskomen in de showroom of meer informatie aanvragen via het contactformulier.

Gerelateerde artikelen

De mooiste grafstenen in Drenthe voor een gepast einde

De voordelen van speeddaten met Search4Love

Gemakkelijk parkeren op het vliegveld