Bricsnet
Image default
Bedrijven

Qua LED verlichting bedrijfspand is er tegenwoordig van alles mogelijk.

U hebt onder meer de keuze uit professionele led-panelen, led spots, led wandlampen en led rails verlichting. Om bij precies die armaturen uit te komen die in uw werkruimte prettig en verantwoord licht zullen geven, raden we aan een expert in te schakelen.

 

Een LED specialist met een uitstekende naam is Led Design Holland. Deze firma heeft een kantoor in Breda. Het team werkt in het hele land voor klanten uit verschillende branches. Denkt u dan aan Retail, kantoor en industrie. Maar ook als u een eigen showroom of kunstatelier heeft, kunt u gebruiken maken van de diensten van LDH. Dit is wat het led-bedrijf u te bieden heeft:

-het maken van een lichtplan op maat met daarin vermeld welke led’s nodig zijn, hoeveel van iedere soort en waar ze idealiter zouden moeten hangen;

-een prijsopgaaf van de ledlampen en de installatie ervan;

-het aanvragen van de EIA 2021 (de Energie Investeringsaftrek voor dit jaar);

-service achteraf als een bepaalde lamp niet naar behoren functioneert of als u hulp nodig hebt met het bijstellen van het lichtmanagementsysteem.

 

Wat is een lichtmanagementsysteem denkt u nu misschien? We doelen hier op de combi van soft- en hardware waarmee u zoveel mogelijk rendement haalt uit ledlampen. De lampen worden door middel van één systeem aangestuurd. 100% efficiency van iedere afzonderlijke lamp is de inzet. Geen lamp zal meer te lang of te fel branden. Standaard onderdeel van een lichtmanagementsysteem zijn aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing. Lampen in bepaalde ruimtes gaan pas branden als er iemand binnenloopt. En de sterkte van lampen verandert gedurende de dag: ’s morgens vroeg meer licht, na zonsopkomst minder en eventueel ’s avonds weer meer. Dit soort zaken worden vastgelegd in een zogenoemd lichtscenario waarbij ook de lichtkleur en -richting (bij beweegbare armaturen) meegenomen kunnen worden. Handmatig lampen aan en uitdoen, is definitief verleden tijd. Vanzelfsprekend zijn de instellingen binnen een lichtmanagementsysteem altijd aan te passen. Als u besluit een managementsysteem te kopen, valt uw energierekening voortaan aanzienlijk lager uit. Het real time overzicht dat u heeft op het energieverbruik van de ledlampen zult u vast op prijs stellen.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een balenpers precies?

De self storage in Tilburg is onwijs handig in gebruik

Ondernemen door een concrete marketingstrategie | Zicht Online