Bricsnet
Image default
Entertainment

Horoscoop voor het sterrenbeeld Boogschutter in 2022

De stormachtige verandering zijn nog lang niet voorbij, Boogschutter! Met de komst van 2022 komt een nieuwe golf van eclipsen om je huidige situatie opnieuw op te schudden. De eclips van juni in het teken van horoscoop Boogschutter, is voorlopig wel de laatste van de serie die de laatste golf van veranderingen in je leven inluidt. Je hebt waarschijnlijk het dramatische einde of het begin van belangrijke relaties meegemaakt (of misschien wel beide). En je hebt onlangs een diepgaande persoonlijke transformatie doorgemaakt. Je kunt verwachten dat je situatie aan het begin van dit jaar voor wat betreft emotionele en relationele aspecten, zich totaal kan hebben omgekeerd in het tegenovergetelde, voordat het jaar van de horoscoop 2022 voorbij is.

Venus zal het gebied van je relaties liefdevol beïnvloeden vanaf het voorjaar tot in de zomer. In deze ideale tijd van het jaar voor een nieuwe liefde, Je zult deze amoureuze rustpauze van harte kunnen verwelkomen, want Mars en Jupiter hebben je voor het grootste deel van het jaar hard laten werken. Daarbij komt nog dat Jupiter de eerste helft van het jaar zijn invloed laat gelden op het gebied van je werk. Dat zal nieuwe kansen bieden, maar daardor blijft er ook niet veel tijd over voor wat anders. En Mars stimuleert in de eerst zes maanden van het jaar het gebied van je carrière. Door het richten van je energie zou je de volgende stap in je je carrière kunnen maken. Dit is het jaar om jezelf op de kaart te zetten, Boogschutter, dus ga ervoor!

 
In juni zal de invloed van Jupiter verschuiven naar het gebied van je relaties, waardoor je aandachtspunt meer kan komen te liggen relaties dan op je werk. De invloed van Saturnus op het gebied van je sociale contactenzal in oktober verdwijnen, zodat je een echt sociaal leven kunt terugkrijgen. Als de invloed van Saturnus in de herfst verschuift naat het genied van je slaap en je dromen, dan zal dat een welkome wijziging zijn nadat je de eerste helft van het jaar voortdurend uit werken heeft bestaan. Probeer dus al je werkzaamheden en projecten er zoveel mogelijk door te druken in de eerste negen maanden van 2022, zodat je in oktober klaar bent voor een langere vakantie.

Lees meer over je sterrenbeeld en horoscoop of de daghoroscoop Boogschutter.

https://www.horoscoop-luna.nl/sterrenbeeld

Gerelateerde artikelen

Leuke idee├źn voor een verjaardag

Drankspellen voor leuke avonden