Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Insecteneiwit in hondenvoer

Als je een hond hebt, heb je waarschijnlijk veel veel verschillende soorten voedsel geprobeerd. Uw hond zal waarschijnlijk ook het ene voer verkiezen boven het andere, maar het kan ook zijn dat uw hond een gevoelige maag heeft, waardoor hij snel zijn eetlust verliest. Dit kan niet de bedoeling zijn. Bij het kopen van hondenvoer denk je waarschijnlijk niet aan hondenvoer gemaakt met onder andere insecteneiwit. Dit hondenvoer bevat onder andere eiwitten door de toevoeging van larven en zwarte soldaatvliegen. Deze insecten bevatten alle essentiële aminozuren die uw hond nodig heeft in zijn dieet. Meer weten over dit voer? Blijf dan vooral lezen, wij vertellen je er namelijk graag meer over!

 

Eiwitten uit insecten

Een groot voordeel van insecteneiwit is de hoge tolerantie van gevoelige magen voor dit eiwit. Honden met een gevoelige maag kunnen dit voer goed verdragen, dit zorgt ervoor dat uw hond minder maagproblemen heeft en zich een stuk beter voelt. Dit komt omdat het voedsel zeer licht verteerbaar is en het onwaarschijnlijik is dat het allergieën veroorzaakt. Je kunt dus zeker stellen dat dit hondenvoer van uitstekende kwaliteit is. Maar niet allen dat is een voordeel, het is ook nog eens duurzaam. Een groot deel van de grondstoffen is namelijk afkomstig van regionale leveranciers. Daarnaast hebben insecten een dusdanig minder grote impact op het milieu dan bijvoorbeeld varkens of koeien. Dit maakt dat insecten een ideale vleesvervanger zijn! 

 

Kwalitatief goed voer
Voor de meeste mensen is een hond een echt lid van de familie. Zelf eet je over het algemeen eten dat goed voor je is. En geen eten waarvan je last krijgt van je maag. Daarom verdient een hond ook niet minder dan dat. Daarom is insectenvoer zo fantastisch: het is goed voor de maag van je hond, goed voor het milieu en heeft een hoge kwaliteit. 

 

Waar koop je dit voer?

Meer weten over voer met insecteneiwit? Kijk dan eens op de website van Zooexperte. Hier vind je zeker alle informatie die je nodig hebt. Heb je een vraag over het aanbod van Zooexperte? Aarzel dan niet om een van de experts te contacteren, ze helpen je namelijk graag verder!

 

https://nl.zooexperte.com/