Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Goede kwaliteit hijsbanden kopen voor het bedrijf

Ik moest als ondernemer van mijn bedrijf nieuwe hijsbanden kopen. Normaal gesproken hebben we altijd een grote voorraad aan hijsbanden klaar liggen in het magazijn om gepakt te worden als er eentje kapot is gegaan tijdens het werken op de werkvloer. Alleen de dag moest een keer komen dat er een medewerker naar mij toe liep en zei dat alle hijsbanden op waren. Dit was natuurlijk balen, want hierdoor moest dat specifieke project stilgelegd worden totdat we een nieuwe voorraad erbij hadden.

Zo snel mogelijk nieuwe hijsbanden ergens kopen voor een goede prijs

Ik wilde zo snel mogelijk nieuwe hijsbanden kopen, zodat dat ene project verder kon gaan en we niet veel vertraging zouden oplopen. Bovendien zou het nu nog vervelender zijn als er nog eentje stuk gaat en we hebben niets. Dus ben ik meteen gaan zoeken op het internet om te kijken waar ik zo snel hijsbanden kon krijgen voor een goede prijs. In het begin was het erg lastig om een goed bedrijf te vinden. Maar na een tijdje zoeken kwam ik op een website terecht die er interessant uit zag en ook nog eens de hijsbanden verkocht voor een goede prijs. Dus heb ik meteen contact gezocht met het bedrijf.

Goede service en goedkoop

Binnen no-time had ik contact met EKH en kon ik mijn situatie uitleggen van de hijsbanden. Ze snapte erg goed dat ik de hijsbanden zo snel mogelijk wilden ontvangen omdat dit anders ten koste zou gaan van mijn project. Dus hebben ze speciaal voor ons een spoedbestelling geplaatst met de hijsbanden en deze zouden we dan binnen twee dagen ontvangen. Normaal gesproken duurt dit een week of langer. Uiteindelijk hebben we een hele voorraad aan hijsbanden gekregen kon het ene project weer doorgaan. We waren super tevreden over de snelle service van EKH.  

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten producten en diensten die EKH te bieden heeft? Bekijk dan eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over het gehele assortiment of over het bedrijf zelf.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je krachtstroom aansluiten op de meterkast?

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen

De voordelen van speeddaten met Search4Love