De voordelen van speeddaten met Search4Love

Bricsnet

Wanneer je wilt kiezen voor daten door middel van speeddating kan je het beste kiezen voor Search4Love. Waarom? We laten je de voordelen van Search4Love zien.

Veel vrijgezellen, dus grote kans op een match

Search4Love regelt altijd veel andere vrijgezellen voor jou. Veel houdt in dat er minimaal 15 vrijgezellen en maximaal 20 vrijgezellen voor jou zijn om mee te daten. Dit vergroot jouw kansen natuurlijk aanzienlijk. Niet voor niets is de kans op het vinden van een match met Search4Love dan ook 90%. Dit hoge matchpercentage heeft niet alleen te maken met het grote aantal vrijgezellen. De sfeer tijdens een avond speeddaten is altijd super. Het is gezellig, er wordt erg veel gelachen en het is ontspannen. Iedere speeddate avond wordt begeleid door een professionele hostess of host die ervoor zorgt dat jouw avondje speeddaten perfect verloopt.

Scherpe ticketprijs met inbegrepen extra’s

De prijs voor een ticket voor een speeddate event van Search4Love is zeer scherp. En dan zit er ook nog eens een gratis welkomstdrankje, hapjes en een give away bij inbegrepen. Je kan niet alleen profiteren van de scherpe ticketprijs, maar ook van het kosteloos annuleren van jouw geboekte event. En wanneer je echt niet tevreden was over een event geeft Search4Love jouw geld weer terug.  

Toegankelijk voor iedereen

Search4Love vindt dat iedereen moet kunnen scoren in de liefde. Daarom worden er op regelmatige basis verschillende speeddate avonden georganiseerd voor hetero’s, homo’s en lesbiennes. Daarnaast kies je een speeddate event uit dat past bij je eigen leeftijd. Er wordt namelijk gewerkt met vier leeftijdscategorieën: 22 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar.

Verschillende locaties

Het maakt niet uit waar je woont, Search4Love biedt in meerdere steden de leukste speeddate avonden aan. Met Search4Love kan je onder andere kiezen voor speeddaten in Utrecht, speeddaten in Groningen, speeddaten in Breda en speeddaten in Amsterdam. Maar er zijn nog vele andere opties qua locaties.

Op de website van Search4Love kan je alle locaties van de speeddate events vinden. Je kan je dan ook direct online inschrijven voor het event van jouw keuze.  

 

https://www.search4love.nl/

Related posts