Pakketbrievenbus de toekomst?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord. Ze bestaan ook nog niet zo heel erg lang en je ziet ze zeker nog niet over aan de weg staan. Maar ze zijn wel enorm in op komst. We hebben het over de

 

Pakketbrievenbus

 

 

 

De pakketbrievenbus heeft alles weg van een gewone brievenbus. Echter hebben deze exemplaren ook de mogelijkheid om pakketjes te ontvangen. Heel prettig want we bestellen in Nederland en Belgie steeds meer online!

Het grote voordeel van een pakketbus is dat als je zelf niet thuis bent, je toch in de gelegenheid bent om pakketten aan te nemen. Niet persoonlijk, maar meestal is dat ook helemaal niet nodig. De bezorger kan simpel en eenvoudig de klep van de pakketbrievenbus openen en daar het pakketje in leggen. Afhankelijk van het soort brievenbus dat u heeft aangekocht, zit het pakketje dan veilig achter slot en grendel of is het in ieder geval droog opgeborgen.

U hoeft niet eerst alle buren langs te gaan om te vragen of er toevallig een pakketje van u bij hen is terecht gekomen. En u hoeft ook niet eerst op de fiets of in de auto te stappen om het pakket bij een zogenaamd afhaalpunt op te halen. Een pakket brievenbus heeft dus echt vele voordelen. En het handige is, dat je er ook gewone post in kunt ontvangen. Je hoeft dus niet bij wijze van spreken, 2 brievenbussen naast elkaar neer te zetten.

Bij Brievenbuswebshop.nl vindt u de meest moderne en geavanceerde pakketbrievenbussen. Daarom, als u zo’n bus eigenlijk wel ziet zitten, raden wij u aan om deze website eens vrijblijvend te bezoeken. U kunt dan in ieder geval zien wat alle mogelijkheden zijn en u krijgt een beetje een idee hoe zoiets werkt.

Voor pakketbezorgers is zo’n bus niets nieuws. Ze zullen het meteen herkennen en ze zullen het ook kunnen waarderen aangezien zij per bezorgd pakketje betaald worden. En altijd extra handelingen moeten uitvoeren als u niet thuis bent. Ze kunnen nu direct uw bus openen, het pakketje er voorzichtig inleggen en de bus weer sluiten.

Voortaan hoeft u dus nooit meer thuis te blijven om pakketten te ontvangen. Er is nog één kleine kantekening: want als er een handtekening voor ontvangst wordt gevraagd, ,kan het pakket alsnog niet worden overhandigd. Gelukkig worden de meeste pakjes die je bij online winkels besteld, gewoon met normaal tarief verzonden en kan het zonder handtekening bij u in de pakketbrievenbus worden gestopt.

 

 

Related posts