Bricsnet
Image default
Gezondheid

Geen pijn meer dankzij acupunctuur in Nijmegen

Voor werkende acupunctuur moet u in Nijmegen zijn. bij de acupunctuurpraktijk in Nijmegen bent u aan het juiste adres voor een behandeling in acupunctuur. Zo helpen wij al jaren mensen van allerlei pijn af door middel van acupunctuur. Deze chinese geneeswijze maakt gebruik van het zenuwstelsel van de mens. Door Middel van het plaatsen van flinter dunne naaldjes op het lichaam van de mensen, kunnen we de bloedstroom in je lichaam beïnvloeden. Dit geeft op het moment van plaatsen vrijwel direct een rustgevend gevoel. En is de acupunctuur in Nijmegen een geheel pijnloze behandeling, waardoor het erg gunstig is voor mensen met veel langdurige spierpijn.

Rustgevende werking 

Acupunctuur zorgt voor een rustgevende werking en is erg goed tegen griepverschijnselen en spierpijn. En mentale klachten zoals vermoeidheid en hoog sensitieve mensen die veel last hebben van bepaald energiestromen. Doordat acupunctuur in Nijmegen inspeelt op de energiestroom van de mensen kunnen dit soort klachten onderdrukken. Doordat we de energiestroom weer goed laten lopen met acupunctuur in Nijmegen. Hierdoor geeft het een rustgevende werking en zit je gelijk beter in je vel. En dat met een geheel pijnloze manier, omdat acupunctuur geen pijn doet. De naalden zijn zo dun dat zenuwen er niet op reageren, terwijl dat juist dingen in je lichaam zijn waardoor je pijn krijgt. 

De oudste geneeswijze

Waar komt de acupunctuur in Nijmegen nou eigenlijk vandaan? De geneeswijze acupunctuur die wij hanteren in onze praktijk is afkomstig van de chinezen. En is daar de oudste geneeswijze die china kent, en wordt daar nog altijd gehanteerd en de inwoners geloven er dan ook heilig in. Dit heeft ons zo gefascineerd dat het erg veel interesse opwekte, en weer er meer over wilde weten. En ervoor gekozen hebben het naar Nijmegen te halen en een praktijk te openen voor acupunctuur behandelingen.