Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Geef je tuin sfeer deze kerst met de vlaggenmast kerstboom

Met kerst komt iedereen gezellig samen, geniet van het eten en alles is sfeervol aangekleed. Maar, buiten moet niet vergeten worden. Het komt namelijk steeds meer voor dat met de hele buurt gezamenlijk een kerstboom wordt opgezet. Hartstikke gezellig natuurlijk om samen te doen! Wil je weten welke soort kerstbomen de trend zijn deze winter? Lees dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over. 

 

Kerstboom met vlaggenmast 

Als je in de tuin geen dennenboom of andere geschikte boom hebt staan die je leuk kunt versieren met lichtjes, dan is daar nu een oplossing voor! Namelijk: de vlaggenmast kerstboom. Het is een hele grote lichtsnoer die je met behulp van een vlaggenmast ophangt. Als hij hangt, zorgen de lichtjes voor de vorm van een kerstboom. In het donker lijkt het dan alsof er een enorme kerstboom in de tuin staat. Het voordeel is aan deze kerstboom, is dat deze jaren mee gaat. 

 

Twinkel

Vind je normale lichtjes iets te saai en wil je deze kerst echt uitpakken met lichtjes? Dan is het mogelijk om een lichtjes te kiezen met een twinkel effect. Bij deze variant knippert 5% van de LED lampjes af en toe. Dit zorgt voor een gezellig sprankelend effect. 

 

De hoogte van de vlaggenmast kerstboom 

De hoogte is zeer belangrijk. Dit heeft er voornamelijk mee te maken waar die komt te staan. Als je bijvoorbeeld samen met de buren midden op het grasveldje een kerstboom neerzet, is het mogelijk om een grote variant te kiezen. Dit kan wel op lopen tot 1200 cm. Maar het is natuurlijk ook altijd gezellig en sfeervol om er een in je voortuin te hebben staan, dit kan dan ook gemakkelijk met de vlaggenmast kerstboom die bij 600 cm begint! 

 

Neem een kijkje op de website van Fairybell

Ben je enthousiast geworden over de vlaggenmast kerstboom en wil je er eentje in jouw tuin deze winter? Neem dan gerust een kijkje op de website van Fairybell. Of neem contact op met een van de experts en laat je adviseren! Op deze manier ben je al helemaal klaar voor de aankomende kerst!

 

https://www.fairybell.nl/

Gerelateerde artikelen

Het allerbeste voor je allerbeste vriend

Goedkope wandtegels keuken

Hoe verbeter je de interne logistiek van je bedrijf?