Ga ook voor een geavanceerd bibliotheek uitleensysteem

Bricsnet

Uitleenproces bibliotheek moet vlekkeloos georganiseerd zijn

Het innemen en uitlenen van boeken, cd-rom’s en andere materialen van bibliotheken is ene proces dat vlekkeloos dient te verlopen. Daarom is het belangrijk dat bibliotheken kiezen voor een betrouwbaar en modern bibliotheek uitleensysteem. Een bibliotheek uitleensysteem dient verscheidene doelen: een vlekkeloze administratie van materialen die in- en uitgaan, de mogelijkheid om statistieken te bekijken om trends in beeld te krijgen en de mogelijkheid om allerlei items – of het nu om boeken, cd’s of tijdschriften gaat – te identificeren, programmeren, beveiligen, labelen en traceren. Bibliotheken die deze hoge eisen stellen aan een bibliotheek uitleensysteem kiezen natuurlijk voor de modernste en beste systemen die er beschikbaar zijn.

De ideale totaaloplossing voor bibliotheken: Dialoc ID Library

De ideale totaaloplossing op het gebied van het bibliotheek uitleensysteem wordt geboden door Dialoc ID Library. Dit bedrijf biedt met zijn bibliotheek oplossingen dé ideale totaaloplossing voor alle administratieve en organisatorische processen waar bibliotheken mee te maken krijgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Personeelsoplossingen, zoals RFID kaartlezers, personeelsstations, selfservice en geavanceerde apparaten en software om bibliotheekpasjes mee te maken.
  • De beveiliging van zowel de toegangspoorten – elektronisch of hybride – tot de bibliotheek, als de beveiliging van materialen zelf, zoals boeken en tijdschriften.
  • Boekentrolleys (Sapphire Bin) en sorteersystemen (Ruby Pro) met bijhorende apparatuur en software.
  • Administratieve hulpmiddelen en software om de boekenvoorraad qua inname, uitleen, et cetera, permanent en goed te kunnen monitoren.

Related posts