Bricsnet
Image default
Horeca

De lekkerste Gin Tonic

Een Gin Tonic is een interessant drankje. De cocktail wordt gemaakt met gin en tonic water. Super verrassend natuurlijk. Maar wist je dat de cocktail stamt uit de jaren 1700? Dat is lang geleden! Het drankje ontstond toen Britse militairen op zoek waren naar een manier om het middel tegen malaria weg te drinken. Oplossing: Tonic water! Alleen was het drankje nog steeds erg bitter. Zo dat had je niet verwacht, of wel? Toen er gin, suiker en een limoen aan toegevoegd werd, werd de cocktail geboren.

Moet ik dan speciaal naar een cocktailbar voor een Gin Tonic?

Natuurlijk niet! Bar Company komt met mooiste mobiele Gin Tonic bar naar jouw evenement. Heb je een tuinfeest? Bar Company is erbij! Een bedrijfsevenement? Bar Company staat voor je klaar. Wij hebben namelijk gecertificeerde cocktailshakers in dienst. Zij weten alles over cocktails en schenken speciaal voor jou en al je gasten de lekkerste Gin Tonics! Liever geen Gin Tonic? Er zijn uiteraard nog veel meer opties bij de cocktailbars van Bar Company. Kijk zelf maar eens op barcompany.nl.

Kan ik ook zelf Gin Tonics maken?

Heb jij altijd al een echte professionele Gin Tonic willen maken? Bar Company helpt. Wij bieden namelijk professionele cocktailworkshops aan voor jou en al je vrienden, familie of collega’s. Onze bartenders zijn Bols gecertificeerd en weten alles (echt alles) over cocktails. Bij zo’n workshop leer je de geschiedenis van verschillende cocktails en hoe je kunt maken. Natuurlijk mag je de heerlijke drankjes vervolgens ook proeven. Maar niet te veel natuurlijk, he. Op deze manier verzorg jij een fantastisch dagdeel voor jouw gasten, leer je ook nog eens wat EN kun je heerlijke cocktails drinken. En win-win-win situatie, al zeggen we het zelf. Benieuwd naar de mogelijkheden. Onze medewerkers zitten voor u klaar om jouw evenement te laten slagen.

https://www.barcompany.nl/services/cocktailbar-huren/gin-tonic-bar-huren/