Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Fotobehang op jouw muur!

Er wordt bij het indelen van de tuin al snel gedacht aan het uitkiezen van meubels, accessoires, bloemen en planten. De meest standaard dingen komen vaak voorbij. Maar met mooie decoratie op de buitenwanden knap je een tuin vaak al snel op. Wat veel mensen niet weten is dat er heel veel opties voor wanddecoratie zijn. Wij vertellen je hier welke opties er zijn.

Houten kunst

Ben je gek op kunst en zou je dit het liefst ook buiten willen? Dit kan prima buiten worden gerealiseerd met houten schilderijen of andere houten kunst. Het vergt weinig onderhoud en daarbij zijn er tal aan ontwerpen, patronen en soorten. Een wandbord is een populaire optie. Hier zou je zelfs nog aanpassingen aan kunnen doen zodat het ook nog eens functioneel wordt door er dingen op of in te kunnen zetten.

Canvas doek

Een buiten doek, gemaakt van canvas vult ook al snel een muur leuk op. Hierin zijn wederom veel verschillende ontwerpen en afmetingen in te krijgen. Er zijn meerdere websites die een canvasdoek maken op basis van jouw voorkeuren en wensen. Kijk eens op de website van XXLBehang.

Groen aan de muur

Een mooie, groene optie is om klimplanten tegen de wand aan te laten groeien. Je kan er zelf voor kiezen om de planten volgens een gemaakt patroon te laten groeien of dat je het wild laat groeien. Dit is erg creatief, origineel en lekker groen. Daarnaast is het mogelijk om wat plantenbakken aan de muur te hangen. Zo krijg je een groene en vrolijke muur.

Spiegeltje aan de wand

Om je tuin optisch groter te laten lijken kan je een spiegel of meerdere spiegels ophangen. Dit maakt een tuin helemaal compleet.

Mooie spreuken en motiverende woorden

Een mooi cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen of zelf aan te schaffen. Een tekstbord staat altijd leuk in de tuin. Tekstborden met mooie spreuken of motiverende woorden maken jouw tuin helemaal af. Iets wat je steeds vaker ziet is een letterbak. Hiermee kan je iedere dag een ander woord maken.

https://xxlbehang.nl/

Gerelateerde artikelen

Cocktailshakers op jouw locatie? Deze bartenders komen naar je toe!

Goedkope wandtegels keuken

Hoe verbeter je de interne logistiek van je bedrijf?