Bricsnet
Image default
Woning en Tuin

Een knikarmscherm op maat laten maken

Ben je op zoek naar een knikarmscherm? En ga je het niet redden met een standaard maat? Dan is een maatwerk knikarmscherm misschien de beste oplossing voor jouw situatie!

Meestal moet je voor een maatwerk knikarmscherm naar een zonweringbedrijf in de buurt, maar tegenwoordig is het ook heel simpel om online een maatwerk knikarmscherm te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is en ook nog eens makkelijk om te bestellen!

Het enige nadeel (tenzij je een beetje handig bent) is dat je wel zelf voor de montage moet zorgen. Kost jou dit geen moeite? Dan koop je tegen een sterk gereduceerde prijs een prachtig knikarmscherm.

Online knikarmscherm op maat kopen

Wanneer je besluit om een knikarmscherm op maat te kopen via het internet, dan moet je wel een klein beetje voorbereid zijn. Om te beginnen is het handig om na te denken over welke soort bediening je wilt.

Daarnaast wordt het tijd om wat meetwerk te doen. Het opmeten van een knikarmscherm is niet moeilijk. Ze worden meestal aan de achterkant van het huis gemonteerd aan de gevel. Meet nu de breedte die je wilt hebben en vervolgens de uitval.

Bij het meten van de uitval moet je rekening houden met obstakels, zodat het scherm niet tegen deze obstakels aankomt wanneer je hem volledig uitvouwt.

Knikarmscherm op maat of standaard maten?

Dat je online zelfs maatwerk zonwering kan kopen is geweldig, maar toch is het bij een knikarmscherm vaak wel wat goedkoper om voor een standaard maat te gaan. Dit raden wij dan ook aan! Het prijsverschil tussen maatwerk en standaard maten is niet heel groot, maar natuurlijk zit er wel een verschil in.

Toch is het kopen van een knikarmscherm op maat online een stuk goedkoper! Dit komt onder andere doordat je zelf moet zorgen voor de montage, maar ook doordat er online een stuk meer concurrentie is dan lokaal. Zo koop je toch voor een leuke prijs een hoogwaardig zonnescherm!

Waarom online?

In veel gevallen ben je online een stuk minder kwijt, voor hetzelfde product! Daarnaast zit er vaak achter de webwinkels die je vindt een gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor koop je A-kwaliteit tegen echte internetprijzen! Ideaal toch? Het is natuurlijk algemeen bekend, dat je online dezelfde producten een stuk goedkoper kan vinden en ze worden dan ook nog eens bij je thuisbezorgd, waardoor je er ook nog eens de deur niet voor uit hoeft!