Bricsnet
Image default
Sport

Alles wat je moet weten over pre-workout

Het woord pre workout krijgt veel zoekresultaten in Google. Je hebt dan ook veel aanbieders van dit supplement. Het is dan ook een populair en goed werken supplement wat veel sporters hedendaags gebruiken. Maar wat is het precies? Hoe werkt een pre workout? En hoe neem je dit op de beste manier in? In dit artikel zal ik je meenemen in de wereld van pre workout. 

Wat is het?

Een pre workout is een speciaal samengesteld supplement in poedervorm.  De samenstelling zorgt voor meer energie, een betere focus en een beter uithoudingsvermogen. Na een lange dag werken kan het wel eens zo zijn dat je geen zin meer hebt om te trainen. Een klein scoopje kan hier dan veel verschil in maken om toch te gaan. Een scoop of dosering staat gelijk aan het bijgevoegde maatschepje gevuld tot net iets onder de rand. 

Wat doet het?

Een pre workout helpt om het maximale uit iedere training te halen. De scoop geeft energie, focus, uithoudingsvermogen, kracht en nog meer. Hierdoor kan je bepaalde sets toch afmaken. Ook helpt het tegen je spierafbraak. Je wordt een stuk energieker en scherper. De hogere intensiteit en uithouding is ook goed voor je spiermassa. Tot slot bevat bijna iedere pre workout arganine. Dit is goed voor je bloedsomloop.

Wanneer neem je een scoop?

Er wordt vaak aangeraden om je scoop 10-15 minuten voor je training te nemen. Na ongeveer een halfuur zul je dan merken dat je een stuk scherper en energieker begint te worden. De pre workout begint te werken. Wanneer je dan gaat trainen merk je ook dat je energielevel stijgt. Ook kan je wat tintelingen ervaren over het lichaam. Dit komt door de Beta-Alanine in het product. Maak je dus geen zorgen omtrent een allergische reactie op een scoop pre workout.

De Sterrenstof Pre Workout

Nu hoor ik de vraag al in je opkomen welke pre workout dan een goede is. Wanneer je namelijk pre workout opzoekt krijg je tig hits met allerlei aanbieders. Ikzelf vind de Sterrenstof Pre workout een erg goede. Hij is namelijk goed betaalbaar, kwalitatief super goed en de smaak is echt buitenaards. Ik raad je daarom zeker aan de webshop van Sterrenstof te bekijken.