Bricsnet
Image default
Gezondheid

Wat is een goede manier om een dieet te volgen?

Afvallen en een slank lichaam krijgen, dat is voor veel vrouwen een wens, maar iets wat lastig te bereiken is. Of soms moet je om medische redenen afvallen of een dieet Vlaardingen volgen. Afvallen kan op veel manieren, maar ze zijn lang niet allemaal gezond en over langere tijd effectief. Atkins, Montignac, Voedselzandloper, Sonja Bakker, detoxen of het Oerdieet: als er één langdurig zou werken, dan was de rest niet nodig. Maar wat voor dieet je ook kiest, allemaal hebben ze hun voor en nadelen.. Een wonderdieet bestaat helaas niet. Kies liever een verantwoord eetpatroon, waarbij je geleidelijk afvalt en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kan met behulp van dieet Vlaardingen.

Niet lang vol te houden

Wanneer je energie-inname lager is dan je energiegebruik zorgt een afvaldieet voor gewichtsverlies.  Dit kan een van de redenen zijn om het dieet Vlaardingen te volgen. Maar het kan ook nadelen hebben. Volg je langdurig een energiebeperkt dieet? Dit kan leiden tot een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Wanneer je een afvaldieet volgt met een zeer lage energie-inname neemt ook je spiermassa overmatig veel af. Dit is ongewenst. Veel mensen houden een afvaldieet niet lang vol, omdat het te streng, te eenzijdig of te onpraktisch is. Bovendien is gewichtsverlies meestal niet blijvend, omdat er geen permanente gezonde leefstijl is aangeleerd. Volg daarom dieet Vlaardingen met een coach en dan val je op een verantwoorde en blijvende manier af. Het dieet Vlaardingen is namelijk gebaseerd op een varantwoord eetpatroon, waarbij je geleidelijk afvalt en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Blijvend een gezond gewicht bereiken

Wil je geleidelijk en blijvend een gezond gewicht krijgen én een gezond eetpatroon aanleren? Volg dan het dieet Vlaardingen. Je krijgt niet alleen een gezond eetpatroon, maar je krijgt ook adviezen om af te vallen door minder te eten, gezonder te eten én meer te bewegen.