Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Wat houdt een smartshop in?

Misschien heb je wel eens gehoord van een smartshop. Maar als je niet bekend bent met van bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen, weet je waarschijnlijk niet wat het betekent. Ben je benieuwd naar wat een smartshop inhoudt? Lees dan verder en ontdek het! 

 

Wat betekent een smartshop?

Een smartshop is een shop die bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen verkoopt. Deze winkels zijn meestal in de grote steden van Nederland te vinden. Als je iets wilt proberen, waar je geen ervaring mee hebt, kun je het beste advies vragen aan het verkopend personeel. Zij kunnen jou informatie geven over de verschillende middelen. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan. 

 

Shop de producten online

Je kunt de middelen in de shop kopen, maar je kunt de psychoactieve middelen ook online kopen. Ideaal als je geen tijd of zin hebt om de deur uit te gaan. Als je online bestelt, hoef je geen rekening te houden met openingstijden. Op internet heb je niet de kans om je te laten adviseren over de middelen, maar er staat wel een uitgebreide beschrijving onder de producten. Lees dit goed door, zodat je weet waar je aan toe bent. Als je twijfelt over een product, kun je het beste contact opnemen en je laten adviseren. 

 

Laat je adviseren over de verschillende producten

Ben je benieuwd wat een smartshop allemaal verkoopt? Dan kun je een bezoekje brengen aan de shop, maar je kunt ook op internet kijken. Op de website van 24 high hebben ze een enorm aanbod aan verschillende producten. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je het beste contact opnemen en je laten adviseren. Op die manier weet je zeker dat je de goede producten koopt.

 

https://www.24high.nl/