Bricsnet
Image default
Woning en Tuin

Voor elk type vader het juiste vaderdagcadeau

Er zijn bepaalde kamers in huis waar vader het liefst de meeste tijd doorbrengt. Of hij nu graag kookt in de keuken of naar zijn favoriete voetbalploeg kijkt in de woonkamer, je kunt hem er altijd vinden. Nu Vaderdag voor de deur staat, waarom zou je zijn favoriete kamer niet wat comfortabeler maken? Hier zijn enkele van onze favoriete cadeau-ideeën gericht op interieur! 

De ultieme kok:

Als je vader graag in de keuken staat om zijn beroemde hotwings in elkaar te flansen, zijn vochtbestendige rolgordijnen een goede optie voor raambekleding. Hoe heet en broeierig de keuken ook wordt, ze zullen hun integriteit en schoonheid behouden.

Koning van de dutjes:

Een leuk cadeau-idee voor een vader die van dutjes houdt is een nieuw lakenpakket. Met een ruime keuze aan beddengoed van hoge kwaliteit, waaronder dekbedden, spreien, dekbedovertrekken, lakenpakketten, dekbedden, dekens, kussens en meer, maak je het dutje van je vader een beetje relaxter.

Technisch onderlegde vader:

Als het bijhouden van de nieuwste technologie iets is waar je vader niet genoeg van kan krijgen, dan is motorisering misschien het cadeau voor hem. Een gemotoriseerde raambekleding toevoegen aan zijn favoriete kamer zal niet alleen cool zijn, maar ook meer gemak in zijn leven brengen en hem de coolste vader van het blok maken.

De gamer:

Een rolgordijn in je speelkamer biedt altijd een zekere mate van privacy. Het zal het natuurlijke zonlicht verspreiden en je meubels beschermen tegen schadelijke UV stralen. Voor meer gemak kun je een snoerloze lift of motorisatie toevoegen, zodat hij meer tijd aan zijn spel kan besteden.

Hardwerkende vader:

Slaap is van cruciaal belang als je hard werkt! Daarom zijn verduisterende gordijnen geweldig om in zijn slaapkamer te hebben. Ze houden schadelijke UV stralen tegen, bieden privacy, en houden de kamer donker voor de perfecte nachtrust.

De sportliefhebber:

Professioneel sport kijken op de televisie kan superbelangrijk zijn voor je vader, dus daarom is het van vitaal belang een raambekleding te hebben die verhindert dat de zon in de kamer schijnt. In gesloten toestand zijn houten jaloezieën een energiebesparende behandeling die UV stralen tegenhoudt en tegelijk de warmtetoename vermindert, zodat de kamer op een aangename temperatuur blijft. 

De TV Afstandsbediening:

Als hij zich in zijn TV kamer wil ontspannen, zijn plisségordijnen een ideale raambehandeling om de kamer op een comfortabele temperatuur te houden, dankzij hun isolerende vormgeving. Een populair ontwerp is top-down/bottom-up, dat natuurlijk zonlicht toelaat aan de bovenkant en privacy aan de onderkant.

De barbecuer:

De zomer staat voor de deur en je weet dat je vader buiten zal zijn om te barbecueën, dus waarom niet wat comfort toevoegen aan zijn leefruimte buiten? Buitenraamluiken kunnen op maat gemaakt worden voor elke buitenruimte om bescherming te bieden bij elk soort weer, regen of zonneschijn.

Trainingskoning:

Binnen trainen kan moeilijk zijn voor een buitenmens. Maak zijn uitzicht een beetje beter met aluminium jaloezieën die licht, veelzijdig en gemakkelijk te bedienen zijn. Ze zijn er in 25 en 50 mm lamelbreedtes om zijn uitzicht op buiten aan te passen terwijl hij binnen vastzit.

Meneer de grot:

Als je vader graag vermaakt in zijn man cave, is een mooi geschenk een rolgordijn om zijn ramen of schuifdeur te bedekken. Het zal de harde UV stralen tegenhouden en tegelijk zijn meubilair beschermen.

Hopelijk kun je deze ideeën gebruiken om het perfecte cadeau te bedenken om deze Vaderdag speciaal te maken. Als je niet zeker weet welke kamer je het beste kunt bijwerken, kun je hem zelf het juiste cadeau laten kiezen met een cadeaubon!

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Kies voor de juiste parkeerplaatsverlichting

Vocht in huis? Kies voor permanente vochtbestrijding

Licht en ruimte in huis met een schuifpui van Schipper-Ede