Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp

C-Bèta biedt naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in Hoofddorp aan. Wij beschikken over een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. De ruimtes die wij verhuren zijn een voorbeeld van circulair denken. In deze blog vertellen we je hier alles over en wat onze ruimtes nou zo uniek maakt.

Circulair en duurzame ruimtes huren

Wij staan voor circulaire economie. Hierdoor is bij het bouwen van de ruimtes gekozen voor duurzame materialen. Hierdoor zijn wij met trots een circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp. Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door de duurzame ruimtes. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons weten want onze mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je weten wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij zorgen ervoor de levensduur van producten wordt verlengd. Dit zorgt voor een inspiratiebron voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Wil je weten welke dit zijn? Neem dan contact met ons op.

Evenementenlocatie huren

Door het huren van evenementenlocatie bij ons. Kunt uw gasten ontvangen in een unieke evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Wilt u met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie? Neem dan contact op. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Related posts