Bricsnet
Image default
Kinderen

Samen spelen aan een houten zandtafel

De meeste kinderen vinden het leuk om met zand te spelen. Ze bouwen zandkastelen, maken andere bouwwerken en maken grachten en kuilen die ze vullen met water. Zeker gedurende de zomermaanden is het voor de jongsten onder ons zeer plezierig om met zand en water in de weer te zijn. Voor gezinnen die niet vlak bij een strand wonen en geen ruimte of geld hebben voor een zandbak kan een zandtafel uitkomst bieden.

Verkrijgbaar in diverse soorten en maten

Zandbaktafels zijn er in allerlei soorten en maten. Ook zijn er houten zandtafels in verschillende prijscategorieën, zodat er voor vrijwel ieder budget een geschikte optie is. Je kunt kiezen voor een tafel waar kinderen aan kunnen zitten tijdens het spelen. Statafels behoren ook tot de mogelijkheden. De meeste tafels zijn dermate ruim dat er meerdere kinderen tegelijkertijd aan kunnen spelen. Ook wat vormgeving betreft is er voor ieder wat wils. Zo kun je onder meer kiezen voor een compact, rechthoekig exemplaar. Heb je wat meer ruimte beschikbaar? Dan is een achthoekige tafel wellicht een goede keuze. Sommige zandbaktafels zijn voorzien van meerdere bakken, zodat er gelijktijdig met een bak zand als met een bak water gespeeld kan worden.

Kinderen beleven veel plezier met een houten zandtafel

Een houten zandtafel geeft je kinderen de mogelijkheid om samen buiten te spelen, terwijl je eenvoudig een oogje in het zeil kunt houden. Door een zandbaktafel met speelzand en water in de tuin te zetten, eventueel met een emmertje, een schepje en ander speelgoed zullen de kinderen zich langere tijd kunnen vermaken. De bakken in de tafels zijn doorgaans uitneembaar, waardoor deze eenvoudig te legen en te reinigen zijn. Na het spelen en kliederen hoeft er dus niet veel tijd verloren te gaan aan het schoonmaken. Een dagje thuisblijven in de vakantie zal voor de kinderen niet inhouden dat er geen plezier wordt beleefd.