Laat een promotiefilm maken

Bricsnet

Laat een promotiefilm maken

Je kunt aan anderen vertellen wie je bent of wat je doet, maar je kunt het ze ook laten zien! En wij weten uit ervaring: het werkt. Mensen onthouden visuele informatie nu eenmaal beter en langer. Al helemaal als er ook nog geluid onder zit. Wil je een onvergetelijke indruk maken? Een promotiefilm laten maken is dan slim om te doen. Doe dit bij een professioneel videoproductie bedrijf die hier veel ervaring in heeft. Want een promotiefilm die goed, uniek is en naadloos aansluit op jou of jouw bedrijf is een effectieve videomarketingtool die extra leads kan genereren. Videomarketingbureau ZoomWorks is bijvoorbeeld zo’n bedrijf.

Hoe gaat een promotiefilm laten maken in z’n werk?

Wanneer je een promotiefilm laat maken bij ZoomWorks begint het met een kennismakingsgesprek. De videomarketeers willen alles van je weten en vragen je de hemd van het lijf. Hoe meer informatie jij ze geeft, hoe concreter ze kunnen worden met een eerste concept. Hierin wordt het idee voor jouw promotiefilm globaal uitgewerkt met wat voorbeelden. Dit concept wordt daarna uitgewerkt tot script. Wat is de verhaallijn, wat zie je en wat hoor je? Als dit helemaal staat wordt jouw verhaal onderverdeeld in scenes en vertaald naar een draaiboek. In dit draaiboek staat wat er gefilmd wordt, wanneer, met wie, en de benodigdheden en dient ter voorbereiding voor de opnames. Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen is het moment daar: de opnames! Het team van ZoomWorks legt alles mooi vast, waarna de video editors op zoek gaan naar de mooiste beelden en jouw promotiefilm in elkaar gaan zetten. Ook muziek en geluidseffecten worden toegevoegd. ZoomWorks gaat net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent met jouw promotiefilm.

Wat kost een promotiefilm laten maken?

Gemiddeld ben je zo’n 3.000 tot 7.000 euro kwijt voor een promotiefilm. Maar ieder verhaal is uniek, en iedereen heeft weer wat anders te besteden. Het is dan ook altijd maatwerk en voor elk budget is wel wat te bedenken. Factoren zoals het aantal filmdagen, video of animatie of een combinatie, het aantal uren dat nodig is voor de voorbereiding, en hoeveel informatie er al beschikbaar is zijn allemaal dingen die invloed hebben op de prijs.

Jouw promotiefilm laten maken door ZoomWorks

Het enthousiaste team van ZoomWorks is dagelijks met veel plezier bezig om mooie video’s en animaties te maken. Ze hebben altijd zin in een nieuwe uitdaging en leuke projecten, dus ben je enthousiast geworden? Neem gewoon contact met ze op! Wil je meer informatie? Ook dan kun je ze bellen, of neem een kijkje op de website van videomarketingbureau ZoomWorks.

https://zoomworks.nl/promotiefilm-laten-maken/

Related posts