Hoe werkt Modalert dan om de hersenkracht te verbeteren?

Zoals bij veel medicijnen die het geheugen verbeteren, is het nog steeds onduidelijk hoe Modafinil in onze hersenen werkt. Zelfs de bijsluiter voor Provigil gepubliceerd door de US Food and Medicine Administration (FDA) stelt dat het werkingsmechanisme ervan bij mensen onbekend is. In tegenstelling tot stimulerende medicijnen activeert het niet het sympathische zenuwstelsel; het onderdeel dat de ‘fight-or-flight’-respons veroorzaakt.

Het type waar het thuishoort is ook een bron van verwarring omdat het duidelijk verschilt van stimulerende middelen. De meeste stimulerende middelen werken door veranderingen in het centrale zenuwstelsel te veroorzaken, maar activeren ook het beloningscentrum van de hersenen, wat resulteert in verslaving.

Slechts enkele studies onderzochten het effect van Modafinil in de hersenen met behulp van geavanceerde beeldvormingstechnieken. In één studie werden patiënten die met placebo en modafinil waren behandeld met narcolepsie blootgesteld aan elektromagnetische tomografie, waarbij de hersenen werden gescand door het meten van elektrische activiteit.

Het toonde aan dat het werkte om de snelheid van de informatieverwerking en de activiteit van het frontale deel van de hersenen te versnellen. Dit deel verwerkt informatie uit andere delen van de hersenen en is ook betrokken bij leren, geheugen en besluitvorming. Een andere studie, waarbij ook individuen betrokken waren die ook bij narcolepsie betrokken waren, toonde aan dat Modafinil eenvoudigweg de neuronen in de hersenen wakker maakte en de stroom van elektrische signalen die waken veroorzaakten verbeterde.

Op basis van wat we begrijpen uit die studies, lijkt het erop dat deze Nootropic kan werken door neuronen beter te laten werken wat betreft activiteit en met elkaar te laten communiceren. Aangezien neuronen nu meer arbeidscapaciteit hebben, kan het helpen om gecompliceerde taken beter af te handelen, zoals alert blijven, leren, werkgeheugen, planning, denken en besluitvorming.

Doeltreffend
Zowel gebruikers als biohackers hebben mensen verzekerd dat dit slimme medicijn zeer goede prestaties levert als het gaat om resultaten. Het geeft een uitstekende mentale verwerking vermogen aan de persoon die zonder enige schaduwzijden.

Gebruik van modafinil
De vereiste dosering van Modalert varieert afhankelijk van een persoon. Echter, gezonde mensen kunnen nemen 30-50 mg van het geneesmiddel (het effect zal duren voor 8 uur). U kunt het ‘s ochtends meenemen met of zonder ontbijt. Het is beter dat u met uw arts praat over het proces van het gebruik van Modafinil. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in apotheken met een recept of via online apotheken zonder een recept.

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg

Related posts