Geheugenpillen geven u een betere kwaliteit van leven

Hallo allemaal, vandaag wil ik het hebben over enkele nieuwe geheugenpillen. Als je net als ik bent zul je merken dat naarmate je ouder wordt je geheugen achteruit gaat. In plaats van te sikkeneuren over je achteruitgaande geheugen, stel ik voor om er iets aan te doen. Ik ben begonnen om hier iets aan te doen met Omega 3-supplementen.

De meeste mensen denken dat Omega 3-supplementen hun hart helpt. Dit is waar! Het helpt u hart, maar het nemen van Omega 3 verbeterd ook je geheugen. Daarom zijn dit belangrijke pillen om te slikken als je, je geheugen wilt verbeteren. De hersenen bestaan voor zestig procent uit vet en meer dan de helft daarvan is DHA-vetzuren. Hetzelfde vetzuur dat ook in Omega 3 voorkomt. Deze vetten verbeteren niet alleen ons geheugen, maar houden ook onze hersenen geestelijk gezond.

Het is een bekend feit dat een gebrek aan DHA in onze hersenen kan leiden tot depressie, schizofrenie en andere mentale problemen, zoals gebrek aan concentratie en geheugenverlies. Nog niet zo lang geleden konden we alleen Omega 3 verkrijgen door verschillende maaltijden per week te eten. Nu is het echter zo dat we ons voedingspatroon kunnen aanvullen. Dit is zeker van belang gezien de vervuiling van onze oceanen ervoor zorgt dat onze vissen vol giftige stoffen zitten. We kunnen dus beter niet te veel vis eten. Maar ja, waar haal je dan je Omega 3 uit?

Zwangere vrouwen blijken grote gebruikers te zijn van Omega 3. Er is ontdekt dat DHA aanwezig is bij het opbouwen van de hersenschors van een foetus. Het Omega 3 supplement helpt dus om de normale ontwikkeling van de foetus te verzekeren. Maar dit is niet het enige voordeel, de DHA helpt ook om het immuunsysteem van een baby op te bouwen en zal allergieën op latere leeftijd verminderen. Door deze supplementen wordt dus de kwaliteit van de baby verbeterd.

Het is jammer dat ons lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken, maar dat we deze moeten verkrijgen via ons eten. Zoals ik hierboven al zei, kunnen we ons niet langer veroorloven om zoveel vis te eten (vanwege de zware metalen en toxines die in de vis aanwezig zijn.) Andere opties hiervoor zijn elke dag een Omega 3-supplement te nemen.

Koop alleen concentratie supplementen die moleculair zijn gedestilleerd zodat alle onzuiverheden zijn verwijderd.

 

http://blokpil.nl/

Related posts