Bricsnet
Image default
Industrie

Een thermokoppel type K van een echte specialist in de industrie

Voor een nauwkeurige temperatuursensor moet u bij Restutech in Vught, nabij Den Bosch, zijn. Deze specialist is al meer dan 25 jaar werkzaam in de industriële sector en biedt een ruim assortiment aan temperatuursensoren, aansluitkabels en meet-en regeltechniek aan. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit die u eenvoudig en veilig in uw productielijn integreert. Voor de populaire thermokoppel type K kunt u ook uitstekend bij deze specialist terecht, die u graag helpen uw werkzaamheden verder te verbeteren. Ontdek de uitbreide dienstverlening!

De thermokoppel type K als een populaire temperatuursensor

De thermokoppel type K is een veelgebruikte temperatuursensor voor metingen in normale atmosferen. Door de lage prijs en het ruime temperatuurbereik is het product breed inzetbaar. Zo wordt de sensor onder andere gebruikt voor thermo-elektrische beveiliging van gasgestookte toestellen, zoals cv-ketels en gasfornuizen, en in machines voor industriële productieprocessen als procesregelaars. Het thermokoppel bestaat uit twee draden van verschillende metalen of metaallegeringen, die aan elkaar verbonden zijn door ineensmelting. Naast de thermokoppel type K levert Restutech ook andere thermokoppels zoals de Pt100-temperatuursensoren. Daarnaast is het ook mogelijk een speciale toepassing op maat te laten ontwikkelen bij de experts van dit bedrijf. Zo weet u zeker dat de temperatuursensor perfect aansluit op uw productieproces.

Laat u adviseren door de experts van dit bedrijf

Wilt u kennismaken met dit bedrijf en profiteren van de snelle levering en uitstekende service van de specialisten? Bekijk dan snel het aanbod online met een overzicht van alle producten en specificaties. Zo kunt u goed geïnformeerd een thermokoppel bestellen die goed aansluit bij de werkzaamheden van uw bedrijf. Vervolgens vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of advies neemt u eenvoudig contact op met de experts, die u graag adviseren of helpen een keuze te maken. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken.

https://restutech.com/