Een koffiemachine op het werk als goede investering voor uw bedrijf

Houd jij jouw klanten en werknemers tevreden? Een kwalitatieve en professionele koffiemachine kan niet missen in een bedrijfskantine. Een goede werkomgeving resulteert in goede resultaten. Een kopje koffie draagt daar zeker aan bij. Deac Koffie experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachine van verschillende merken. Voor iedere kantoorsituatie is een oplossing! Lees snel verder, wij geven je tips! 

Koffie in alle soorten en maten

Koffie wordt steeds populairder, er komen dan ook steeds meer soorten op de markt. Mensen zijn niet meer zo snel tevreden met een ‘normaal’ kopje koffie. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij. * Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.


* Cappuccino, gelijke delen espresso met melkschuim.
* Latte macchiato, letter vertaald: bevlekte melk. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

* Café lungo, deze is wat minder sterk.

Belangrijk om te weten is dat uw medewerkers vaak niet altijd dezelfde soort koffie drinken. Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een melkkoffie. Daarom is het belangrijk dat er een professionele machine in de kantine staat. 

Koffiebonen en de verschillen

Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden, dan is het ook belangrijk dat er gedacht wordt aan de bonen. Deze maken namelijk de smaak. Aribica en Robusta worden het meest gebruikt. Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan Robusta. Robusta bonen maken meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere kop koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen de meest populaire bonen. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk zorgen voor een lekkere smaak.

Het wordt steeds belangrijker dat er kwalitatieve koffie is op het werk. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of weten welk apparaat bij uw bedrijf past? Kijk dan eens op deze website van Deac Koffie Experts

https://deac.nl/

Related posts