Bricsnet
Image default
Afvalverwerking

Een grofvuil container van Bouwbak snel in huis!

U bent op zoek naar een grofvuil container en ziet deze graag snel afgeleverd bij u op locatie. Bouwbak is de leverancier waar u moet zijn. Bestelt u de container voor 23:59 uur (van maandag tot vrijdag), dan kan deze de volgende dag al worden geleverd! Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan de website van Bouwbak.

Voor wat voor soort afval is de grofvuil container van Bouwbak geschikt?

Als u het aanbod op de website van Bouwbak met elkaar vergelijkt, zult u zien dat er verschillende prijsklassen worden gehanteerd. Dit omdat het grofvuil gescheiden moet zijn bij de afvalverwerking. Maar wat voor soort afval mag er in de grofvuil container worden gegooid.

De geschikte afvalsoorten is inboedel waarvan het formaat te groot is om bij het huisvuil weg te gooien. Denk hierbij aan kasten, stoelen, tafels, banken, bureaus en tapijt. Kit spuiten, spuitbussen, verfresten, dakleer, roetresten, elektronica en natte en vieze matrassen zijn niet toegestaan in de container.

Neem contact op met de specialisten van Bouwbak

Wellicht heeft u vragen over het aanbod aan grofvuil containers van Bouwbak of u heeft vragen over het afval dat u weg mag gooien. In beide gevallen doet het u zeker goed om contact op te nemen. Er wordt graag met u meegedacht en u ontvangt te allen tijde advies op maat.