Bricsnet
Image default
Entertainment

Drankspellen voor leuke avonden

Je zou kunnen zeggen dat het hebben van een leuke avond zonder drankspellen een stuk minder leuk is. Met vrienden of vriendinnen afspreken om wat te drinken is natuurlijk altijd een goed idee en erg leuk en gezellig. Moeilijk kan het soms echter zijn om iets leuks te doen. Op een gegeven moment slaan de drankjes erin en is het praten en spreken niet leuk genoeg meer. Er moet dan iets extra’s plaatsvinden om de avond een impuls te geven. Met drankspellen is dat perfect voor elkaar, omdat het uitermate geschikt is om een geweldige avond te beleven.

Meerdere opties

Er zijn allemaal verschillende drankspellen. Het is bijna niet te doen om ze allemaal in kaart te brengen, zoveel opties zijn er. Het is net waar je zin in hebt op bepaalde momenten. Dat hangt er natuurlijk ook vanaf wat de vrienden en de anderen aanwezigen willen. Het kan leuk zijn om iets actiefs te doen waarbij het lachen, gieren en brullen wordt. Het kan ook leuk zijn om een soort quiz te doen waarbij de kennis van iedereen getest wordt. Ook een spel waarbij er een bal in het spel is, zoals Beer Pong, kan lachen zijn. Hier is met drankspellen meer dan genoeg keuze in. Voor ieder wat wils is het wat dat betreft.

Andere types

Er zijn ook drankspellen waarbij iedereen uitgedaagd wordt om iets leuks te zeggen. Denk aan een soort doen, durven of de waarheid. Hier geven mensen geheimen bloot en dat kan weer leuk en grappig zijn om over te praten. Met drankspellen kun je dus alle kanten op en is het zeker dat het een leuke avond wordt, zeker met wat lekkere muziek of iets anders erbij. Het is simpelweg veel beter dan alleen praten en saai naar elkaar kijken.