Coach in Zwolle voor jouw gezondheid

Bricsnet

Wil je je verder ontwikkelen, en weet je nog niet waarin je je graag zou wil gaan specialiseren ?Als je het nou weet of niet, je kunt een toffe coach in Zwolle in de hand nemen, die je verder gaat helpen en begeleiden om je vast gestelde doelen te behalen en te realiseren. De coach in Zwolle zal samen met jou zitten en een traject uitstippelen. Zodra dit traject is uitgestippeld, gaat de coach met jouw aan de slag om zo je doelen te behalen en om te zetten in realiteit.

Waarom is een coach in Zwolle een goede keus?

De coach in Zwolle kan je coachen op de volgende gebieden als assertiviteit, maar ook communicatie met als mogelijkeheid carriëre coaching en management coaching.De coach in Zwolle staat je bij bij de volgende trainingen zoals consultancy skills en het beinvloeden en onderhandelingen en de begeleiding bij het onderhandelen, maar ook interview technieken en klant organisatie en een goede samenwerking.

Wat kun je verwachten van de coach in Zwolle?

Zodra de coach het op zich neemt om jouw te coachen kun veel verwachten in Zolle.

De duur van de coaching door de coach in Zwolle voor persoonlijke begeleiding, verantwoordelijkheden, stappen uit je comfort zone en voor out of the box denken hangt helemaal van jezelf af. De coach in Zwolle begeleid je in 8 tot 12 sessies van elk 2 uren per sessie. Tijdens deze sessies vind er een intake gesprek plaats, een evaluatie en wordt er een toets van je afgenomen. Indien je vragen hebt doe tot nu toe onbeantwoord zijn, of als je graag meer informatie wil hebben over de coach in Zwolle, kun je ons een e-mail sturen of telefonisch contacten. Alle vragen worden beantwoord, zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

 Related posts